Ofertele pentru produsul

 

Bresser Camera video pentru vanatoare Bresser 9633106 WLAN, 24MP, IR 20m, 100 grade, WiFi (9633106)

778,46 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
hobbymall.ro

Mai multe oferte

 

Bresser Camera de observare BRESSER 100° WiFi 4-24 MP 20 m (9633106)

795,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
geostore.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 778,46 RON

Descrierea produsului
Fie pentru fotografierea fascinanta a vietii salbatice, fie pentru a va proteja proprietatea, Camera WiFi Wildlife BRESSER 100° va supravegheaza indeaproape casa, padurea, gradina etc. , chiar si atunci cand nu sunteti acolo. Senzorul impresionant de miscare de 100° cu o raza de actiune de 20 m si iluminarea LED cu infrarosu invizibil garanteaza ca veti surprinde fiecare miscare, fie ca este zi sau noapte.

Cu un timp de declansare de sub 0,5 secunde , camera pentru animale salbatice surprinde fotografii detaliate cu o rezolutie de pana la 24 MP (interpolata). In plus, cu functia multi-shot , puteti face intre 1 si 9 fotografii dintr-o singura miscare. Preferați imagini in miscare ale animalelor din padure? Urmariti toate evenimentele in video full HD cu inregistrare audio cu o durata de pana la 3 minute. Totul la vedere - cu camera WiFi moderna pentru animale salbatice, inclusiv aplicatie

Pe langa performantele sale impresionante, camera pentru animale salbatice impresioneaza si prin usurinta in utilizare. Configurarea dispozitivului este usoara, fie prin intermediul afisajului TFT integrat de 2,4 , fie prin functia WiFi si aplicatia BRESSER EagleEye Trail Camera . Ai gasit locul ideal pentru observatiile tale? Utilizați materialul de montare pentru o instalare usoara. Pentru iubitorii de natura, este doar o chestiune de asteptare pentru a face fotografii si videoclipuri fascinante ale faunei salbatice active, in culori in lumina zilei si alb-negru in intuneric . Cand sunteti gata, puteti accesa si descarca inregistrarile de pe camera dvs. folosind aplicatia de pe dispozitivul mobil. Ca alternativa, puteti transfera datele pe computer direct de pe cardul SD (card de memorie de 32 GB inclus) sau printr-un cablu USB. Intotdeauna gata pentru fotografii fascinante - beneficiati de fotografii declansate automat si videoclipuri full HD cu sunet cu camera WiFi BRESSER 100° pentru animale salbatice.

CARACTERISTICI:

     Camera pentru animale salbatice cu detectare a miscarii la 100° pana la 20 m
     Fotografii: 4 MP (senzor); 8 MP, 16 MP si 24 MP (interpolat)
     Cu functie de fotografii multiple: Setati 1 - 9 fotografii
     Videoclip 1080 full HD cu inregistrare audio (30 fps)
     Durata videoclipului: de la 10 sec. la 3 min.
     Lumina infrarosie invizibila de 850 nm pentru imagini pe timp de noapte
     Imagini color in timpul zilei, imagini monocrom noaptea
     Viteza declansatorului:

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.